ORDER DULU BAYAR KEMUDIAN! (COD)

Kini anda boleh bersama isteri dengan lebih tahan lama dan keras tanpa perlu jumpa doktor atau tukang urut


100% asli dan semulajadi tanpa drug!

Fakta

“Kajian mendapati 73 peratus wanita Malaysia tidak puas dalam hubungan seks mereka, 62 peratus lelaki turut dikatakan tidak puas” – Kajian Asian Pacific Sexual Health & Overall Wellness.

Ini bukan hal biashe-biashe. Ini adalah masalah serius.

Jangan pelik kalau hal ini berlaku pada anda

  • Isteri stress dan selalu marah-marah
  • Isteri tak nak dengar cakap anda
  • Isteri komplen pasal anda di belakang anda
  • dan boleh jadi isteri cakap depan-depan anda pasal “kelemahan”

Ingat!

Ini tanggungjawab anda

“Sang isteri memiliki hak (yang harus dipenuhi suami) sebagaimana kewajiban yg dia yang harus dia penuhi untuk suaminya, dengan baik (dalam batas wajar).”

(Q.S. Al-Baqarah: 228)

Anda tak boleh biarkan perkara ini berlaku lama-lama sebab kesannya amat buruk

Rumah tangga anda susah nak bahagia

Isteri memendam rasa tak puas hati. Anda pula tak tahu nak cakap apa.

Isteri stress

Isteri anda boleh kemurungan dan stress.

Anak-anak terabai

Kalau isteri dah tak tahan sangat anak-anak mungkin terabai. 

Hubungan keluarga renggang

Pabila suami dan isteri sudah tak berapa baik, ia juga boleh berikan impak negatif pada hubungan sekeluarga

Rasa rendah diri

Anda sendiri mungkin malu  dengan prestasi anda dan boleh membawa kemurungan.

Perceraian

Pabila keadaan sudah tidak dapat diselamatkan ia boleh membawa kepada perceraian.

Fakta

Menurut statistik Jabatan  Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) antara sebab penceraian ialah hubungan hambar disebabkan suami cepat klimaks & isteri tidak orgasm.

Tahukah anda?

Masalah Premature Ejaculation dikalangan lelaki berumur lebih dari 20 tahun di kawasan bandar dianggarkan 22.3% (ejakulasi kurang dari 2 minit) Laporan Asian Journal of Andrology. 

Jangan biarkan masalah ini berlarutan sampai peringkat mati pucuk.

Nikmati hubungan yang lebih sedap dan puas.

KESUMA DEWI merupakan produk minyak urutan untuk senjata lelaki bagi menjadikan ia lebih keras, besar dan tahan lebih lama semasa beraksi.

Ia diperbuat daripada Minyak Kelapa Dara D’Aura yang berkualiti tinggi.

3 cara Kesuma Dewi boleh membantu anda.

Dua-dua puas

Kesuma Dewi bukan sekadar membantu anda sahaja, tetapi juga akan membantu isteri anda mendapat kepuasan maksima.

Meningkatkan keintiman

Ia membantu anda dan isteri menjadi semakin rapat. Berenggang sikit pun dah rasa nak semula.

Mengukuhkan hubungan suami isteri

Anda akan rasa sentiasa nak dekat dengan isteri anda dan begitu juga isteri anda.

Kesuma Dewi dibuat daripada ramuan diraja Songkla yang telah diwarisi lebih 500 tahun

Herba terpilih

Diperbuat daripada Minyak Kelapa Dara D’Aura.

100% asli

0% tiada bahan kimia, suci dan diperbuat daripada bahan yang halal.

Tiada kesan sampingan

Selamat digunakan tanpa sebarang kerisauan.

LAIN DARI YANG LAIN

Inilah keistimewaan Kesuma Dewi

Kesan kekal dan berterusan

Kesuma Dewi merawat dan memberikan kesan secara kekal. Bukan memberikan kesan sementara.

Harum dan menyenangkan

Harumannya yang menenangkan meningkatkan suasana dan keinginan ketika ingin bersama isteri.

Diendorse oleh celebriti yang layak

Di iktiraf oleh Sallih Yaacob yang terbukti beristeri ramai, dan harganya termurah di pasaran.

Pengakuan Sallih Yaacob tentang Kesuma Dewi
Play Video

3 kesan utama yang anda akan dapat selepas menggunakan Kesuma Dewi

Anda boleh rasai kesannya serta-merta apabila menggunakannya.

Mengembalikan kegemilangan senjata pusaka adam. Kuat macam muda-muda dulu.

Merawat dan menjadikan zakar yang lebih panjang, besar, keras, dan tahan lama.

Menjadikan hubungan suami isteri lebih rancak, sehingga membuatkan isteri ceria, suami gembira, rumah tangga bahagia.

Kajian tentang keberkesanan Minyak Kelapa Dara telah terbukti secara saintifik

Since Dr Bruce Fife published his book The Healing Miracles of Coconut Oil in 2000, numerous health benefits derived from the use and consumption of the Virgin Coconut Oil (VCO) have been identified through research studies of scientists, experts and many ordinary people. The scientists claim that theoretically and practically, there is no doubt about virgin coconut oil (VCO) promoting healthy lives, including the improvement and enhancement of sexual activities of its consumers.

One of such research results was communicated by Kristine L. Alave’s article; “Virgin coconut oil natural Viagra” in the Philippine Daily Inquirer on Thursday, March 1, 2012. The news item indicated that the eating of about 60 grams of VCO a day would enhance a person’s sex life.

Dr Arnold Kegel, a gynaecologist, is reported to have written a letter in 1952 to the Journal of the American Medical Association about an increase in the sexual responsiveness and satisfaction of a number of women after the strengthening of their pelvic floor muscles using what has come to be known as Kegel exercises.

Minyak kelapa dara merupakan bahan asas utama dalam Kesuma Dewi. Ia menggunakan minyak kelapa dara berkualiti tinggi daripada D’Aura.

Jom tengok apa kata mereka yang dah try Kesuma Dewi ni

Dah semakin ramai yang menikmati kehebatan Kesuma Dewi

FORMULA yang diwarisi daripada ramuan diraja Songkla ini memang telah terbukti berkesan sejak 500 tahun yang lalu !

Jangan bimbang! Jika anda pakai tidak berkesan langsung, kami akan kembali 100% duit anda tanpa banyak soal.  TIADA KERUGIAN LANGSUNG anda mencuba.

Berita Baik! Sekarang anda tak perlu pening-pening nak buat online transfer atau pergi ATM. Dah dapat Kesuma Dewi Baru Bayar! Senang Kan?

Anda risau tak dapat barang bila buat tempahan?

Bila guna konsep “COD – bayar pada posmen” , anda tidak ada sebarang risiko kena tipu. Barang sampai kat tangan, barulah anda bayar pada posmen.

  • Barang akan sampai dalam 1-4 hari bekerja
  • Sila sediakan wang mencukupi & buat bayaran kepada posmen
  • Posmen akan menghubungi anda sebelum membuat penghantaran.
  • Caj tambahan RM10 dikenakan untuk servis COD

Jika anda ORDER SEKARANG, kami berikan RM61 diskaun untuk SET BASIC & juga Freegift PERCUMA!

BONUS 1 - DISKAUN RM61

Harga biasa untuk 1 botol Kesuma Dewi ialah RM130. Sekarang anda boleh dapatkan  diskaun RM61. Jadi anda beli sekarang dengan harga RM69 sahaja.

BONUS 2 - FREEGIFT SOFTGELL (SET JIMAT)

Percuma vco softgel (10biji) bernilai RM10 untuk pembelian Set Jimat Kesuma Dewi. Softgel ini berfungsi untuk menambahkan ketahanan extra semasa bersama dengan isteri sampai boleh 2-3 round.

“Penyelidikan menunjukkan bahawa memakan 2-3 sudu minyak kelapa dara boleh meningkatkan pemacu seks anda.”

BONUS 3 - FREEGIFT EBOOK ''PYH'' BERNILAI RM39

Percuma Kitab “Permata Yang Hilang” versi ebook.

BONUS 4 - FREEGIFT EBOOK KAMASUTRA BERGAMBAR BERNILAI RM45

Percuma Ebook Kamasutra Bergambar versi ebook.

BONUS 5 - FREEGIFT EBOOK SENI SENGGAMA CINA KUNO BERNILAI RM35

Percuma Ebook Seni Senggama Cina Kuno versi ebook.

BONUS 6 - FREE DELIVERY

Penghantaran percuma sampai ke pintu rumah anda. Biasa kami caj RM11 untuk penghantaran.

Offer seperti ini jarang kali diadakan. Cepat dapatkan sebelum ia tamat dalam masa...

Ingat, offer ini akan tamat dalam masa 5 jam dari sekarang!. Selepas daripada tempoh ini, anda perlu bayar RM130 sebotol dan tiada bonus freegift akan diberikan.

Jom dapatkan sekarang pada Harga Diskaun dan Bonus Freegift. Tempahan boss akan diproses penghantaran oleh HQ Wisma D'Aura. Keaslian produk adalah 100% terjamin.

Tekan Butang 'Order Sekarang' di bawah untuk tempahan.​

SET BASIC KESUMA DEWI

RM130
RM 69 1 Botol
  • 1 Botol Kesuma Dewi (30ml)
  • Tahan Sebulan Lebih
  • Free Ebook Permata Yang Hilang
  • Free Postage SM (SS +RM10)
  • Barang Sampai Baru Bayar (+Rm10)
  • Jaminan Pulangan Wang Sekiranya Tidak Berkesan
BEST SELLER

SET JIMAT KESUMA DEWI

RM260
RM 129 2 Botol
  • 2 Botol Kesuma Dewi (30ml + 30ml)
  • Tahan 2-3 Bulan Lebih
  • Free 10 biji VCO Softgel​
  • Free Ebook Permata Yang Hilang
  • Free Ebook Kamasutra Bergambar
  • Free Ebook Seni Senggama Cina Kuno
  • Free Postage SM (SS +RM10)
  • Barang Sampai Baru Bayar (+Rm10)
  • Jaminan Pulangan Wang Sekiranya Tidak Berkesan
POPULAR


Jangan risau, kalau tak menjadi kami BAYAR 100% KERUGIAN anda kembali.

Insyallah berbaloi dengan kesan penggunaannya. Cubalah dulu.

Saya FAHAM perasaan anda. Takut, ragu-ragu, dan musykil. Saya tak salahkan anda. Kalau saya jadi anda, mungkin saya pun macam anda. Kerana itu, saya nak pastikan PERCUBAAN anda sangat TIADA RISIKO.

Dalam 30 hari, kalau anda tak puas hati, saya REFUND duit anda.

Saya pun rasa bersalah kalau ambil duit anda tapi anda tak dapat langsung manfaat dari produk kami. Anda lebih BERNILAI dari duit.

Jadi anda tak perlu ragu-ragu untuk membuat tempahan Kesuma Dewi ini sekarang.

Soalan yang selalu ditanya tentang Kesuma Dewi

Sapu minyak Kesuma Dewi pada kulit zakar, ratakan disertakan dengan Bismillah, selawat dan niat. Urutan mestilah dilakukan secara konsisten sekurang-kurangnya 7 hari berturut- turut sehingga mendapat hasil yang memuaskan dengan izin Allah. Ia boleh dilakukan setiap pagi atau malam selepas mandi. Boleh juga 30 minit sebelum melakukan hubungan kelamin, dan dibiarkan meresap sendiri ke dalam zakar. Tidak perlu dibilas/cuci.

Produk adalah kampung daripada herba-herba terpilih. Ia adalah untuk kegunaan luaran sahaja dan tidak memerlukan kelulusan KKM.

Jika ada sebarang persoalan atau berminat untuk menjadi ejen Kesuma Dewi boleh hubungi kami di 01120765376